Weet echter dat ARCASA voor zoveel meer staat dan enkel samenbrengen van mensen rond een vastgoedtransactie. Arcasa heeft hiervoor een groep gemotiveerde en getalenteerde vastgoedspecialisten bijeengebracht die voor U zijn uitgegroeid tot uw volwaardige vastgoed consulent.

Discrete begeleiding

Arcasa geeft u de garantie tot een discrete aanpak. In alle vertrouwen kunt u samen met ons op zoek naar de ideale woonoplossing afgestemd op uw persoonlijke voorkeur en uw financiƫle mogelijkheden. Wij kiezen daarvoor voor een integere begeleiding en behandelen uw vragen en twijfels steeds vanuit een professioneel opzicht.

Persoonlijke aanpak

Verhuizen en verkopen behoren tot de belangrijkste keuzemomenten uit het leven. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend om bij deze veranderingen maximaal naar uw wensen als koper te luisteren. Arcasa zet uw bril op en kijkt vanuit uw gezinssituatie of professionele doelstellingen uit naar de geschikte oplossing.

Correcte overeenkomsten

Arcasa maakt duidelijke afspraken en volgt die ook consequent op. Wij vinden een heldere communicatie belangrijk om zo van de verlangens van alle partijen op de hoogte te zijn. Alleen op die manier boeken we de beste resultaten.

Geen verkoop/verhuur = geen kosten

Arcasa werkt op het principe van een resultaatsverbintenis. Dat wil zeggen dat in geval er geen resultaat wordt geboekt middels het ondertekenen van een verkoop- of verhuurovereenkomst er ook geen erelonen te vergoeden zijn aan Arcasa.

Maandelijkse feedback

Arcasa zal u als opdrachtgever maandelijks een verslag uitbrengen van de verrichte activiteiten en de respons die men heeft bekomen. Indien nodig kunnen op basis van deze rapportering bijkomende afspraken worden gemaakt.

Het Arcasa team staat steeds voor u klaar om u verder te helpen!
Voor meer info 03 877 70 70 of  info@arcasa.be

Gratis waardebepaling

Bij de verkoop van een eigendom start alles met een correct prijsbepaling. Bij een plaatsbezoek zal het Arcasa team op basis van verschillende methodes (Kostenbenadering, vergelijkingspunten databank, rendementsberekening...) rekening houdend hierbij met bepaalde normeringen zoals de staat van de woning, de ligging, kadastraal inkomen, grond- en bewoonbare oppervlaktes, afwerkingsgraad,... berekenen wat de huidige marktwaarde van Uw eigendom is.


maak nu uw afspraak  

Contactgegevens

Contact

Provinciale Steenweg 354
B-2627 Schelle
T +32 (0)3 877 70 70
info@arcasa.be

Openingsuren

maandag: 08.30 tot 19.00
dinsdag: 08.30 tot 19.00
woensdag: 08.30 tot 19.00
donderdag: 08.30 tot 19.00
vrijdag: 08.30 tot 17.00
zaterdag: 10.00 tot 13.00
of op afspraak


BIV 512307 - BE0880.736.046
Disclaimer, Privacy & Cookies

BA en financiƫle instelling
Axa Belgium nv 730.390.160
  - design by mindworks