Niel - Appartement

's Herenbaan 2-4

€ 214.500

Den Boomgaard

€ 214.500

Den Boomgaard

Beschrijving

Wil je comfortabel wonen in een kwaliteitsvol project met veel aandacht voor licht, lucht en groen? Maak dan zeker een afspraak met ons zodat we dit project verder in detail kunnen toelichten.
Het project ‘Den Boomgaard’ is een woonerf bestaande uit 12 appartementen en 6 woningen.
Het ganse domein wordt volledig afgeschermd zodat de veiligheid voor de bewoners optimaal gegarandeerd wordt.
De ontwerpers hebben gekozen voor een stijlvolle architectuur waar inzake materiaalkeuze veel aandacht werd besteed aan duurzaamheid, slijtvastheid en onderhoudsnoden.
Eveneens wordt gestreefd naar Bijna-Energie-Neutrale wooneenheden (BEN E30) waardoor hoogkwalitatieve en isolerende ramen, vloerverwarming, PV-panelen, akoestische isolatie, … worden geplaatst.
Het project is zeer goed gelegen dicht bij de A12, de verbindingsweg tussen Antwerpen en Brussel. Het Wetenschapspark van de Antwerpse Universiteit en het natuurgebied Waelenhoek liggen op wandelafstand.
De 12 appartementen met een oppervlakte tussen de 82 m² en 117 m² liggen aan de voorkant van het project. De gelijkvloerse appartementen hebben naast een terras ook nog een privatieve tuin.
Het leefgedeelte met open keuken van de appartementen liggen langs achter en geven toegang tot mooie ruime terrassen. Er zijn appartementen van 1 tot 3 slaapkamers en elk appartement heeft zijn eigen berging, gastentoilet en badkamer.
Onder de appartementen bevindt zich een ondergrondse parking voor 18 wagens, bergingen, tellerlokaal, … Naast het gebouw wordt een fietsenberging voorzien.
DE WERKEN ZIJN GESTART en de oplevering wordt verwacht eind juni 2022.
Heb je interesse, mail dan naar info@arcasa.be of bel naar 03/877.70.70.

Financiële aspecten

terrein - bestemmingwoongebied

voorkooprecht

Buitenkant gebouw

verdiepingen - aantal2

Terrein en/of omgeving

O-Peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Plannen