Niel - Huis

's Herenbaan 6-16

€ 379.500

Den Boomgaard

€ 379.500

Den Boomgaard

Beschrijving

Wil je comfortabel wonen in een kwaliteitsvol project met veel aandacht voor licht, lucht en groen? Maak dan zeker een afspraak met ons zodat we dit project verder in detail kunnen toelichten.
Het project ‘Den Boomgaard’ is een woonerf bestaande uit 12 appartementen en 6 woningen.
Het ganse domein wordt volledig afgeschermd zodat de veiligheid voor de bewoners optimaal gegarandeerd wordt.
De ontwerpers hebben gekozen voor een stijlvolle architectuur waar inzake materiaalkeuze veel aandacht werd besteed aan duurzaamheid, slijtvastheid en onderhoudsnoden.
Eveneens wordt gestreefd naar Bijna-Energie-Neutrale wooneenheden (BEN E30) waardoor hoog-kwalitatieve en isolerende ramen, vloerverwarming, PV-panelen, akoestische isolatie, … worden geplaatst.
Het project is zeer goed gelegen dicht bij de A12, de verbindingsweg tussen Antwerpen en Brussel. Het Wetenschapspark van de Antwerpse Universiteit en het natuurgebied Waelenhoek liggen op wandelafstand.
De 6 woningen met een oppervlakte van 150 en 154 m² liggen achteraan aan het project en hebben tuinen van 84 m² tot 225 m².
Via de overdekte inkom heb je steeds een private fietsenberging en kom je via de centrale inkom de woning binnen. Op de gelijkvloerse verdieping heb je naast een berging en gastentoilet het volledige leefgedeelte met open keuken met uitzicht op de tuin.
Op de bovenverdieping heb je drie ruime slaapkamers waarvan de achterste met dressing en een mooi dakterras. Centraal bevindt zich de badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Een apart toilet is eveneens voorzien.
Heb je interesse, mail dan naar info@arcasa.be of bel naar 03/877.70.70.

Beschikbaarheid

Naam Type Opp. Ligging Prijs  
WO 6 - Den Boomgaard, Nielhuis154 m²n.v.t.€ 399.000Meer info

Financiële aspecten

terrein - bestemmingwoongebied

voorkooprecht

Binnenkant gebouw

EPC (Kwh/m²/j)30

Terrein en/of omgeving

O-Peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Plannen