Hemiksem - Appartement

Lindelei 219/1

€ 399.500

Te koop

€ 399.500

Te koop

Beschrijving

Heeft u interesse om te wonen midden in het centrum maar in een exclusief kader?
Kom dan zeker een kijkje nemen in dit prachtig renovatieproject.
Deze authentieke dokterswoning getekend door de gerenommeerde architect Renaat Braem uit 1969 werd omgetoverd tot twee prachtige appartementen afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Achter de voorgevel in een asymmetrische golfbeweging werd enerzijds een mooi gelijkvloers appartement gecreëerd met een volledig nieuw aangelegde tuin en anderzijds een duplex-penthouse met grote zonneterrassen.
Dit project is centraal gelegen in het centrum van Hemiksem op 5 minuten van de A12 en op wandelafstand van de waterbus richting Antwerpen.
Het gelijkvloers appartement werd zo ingedeeld dat de leefruimte door de grote raampartijen een mooie verbinding vormt met de aangelegde tuin. De open keuken afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en AEG toestellen maken het leefgedeelte compleet.
Dit ruim appartement heeft eveneens drie slaapkamers, 2 badkamers, een gastentoilet, een bijkeuken, een vestiaire en een berging.
De mogelijkheid bestaat voor de aankoop van een extra garagebox en autostaanplaats.
Bent u opzoek naar een exclusief appartement nabij het centrum van Hemiksem, maak dan zeker een afspraak. + Sted. in aanvr.

Algemene kenmerken

Bewoonbare opp.135m²

Tuin

Slaapkamers3

Badkamers2

Financiële aspecten

terrein - bestemmingwoongebied

voorkooprecht

Terrein en/of omgeving

O-Peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied