Aartselaar - Appartement

Kapellestraat 159/4

€ 369.000

Te koop

€ 369.000

Te koop

Beschrijving

Volledig ecologisch nieuwbouwproject in de Rupelstreek!
Dit uniek kleinschalig project telt slechts 4 appartementen en is gelegen op wandelafstand van de dorpskern met zijn vele buurtwinkels, openbare diensten, supermarkten, scholen ...
Oog voor detail, veel lichtinval en een prachtig zicht op de achterliggende velden zijn nog eens bijkomende troeven.
Een waterpomp (water-water), zonnepanelen, recuperatie van het regenwater, vloerverwarming, maakt van dit project een ecologisch en vooral duurzaam project!
Via de trappenhal of lift komt u in een zeer ruime living van 50m². De unieke grote raampartijen zorgen voor de lichtinval en geven toegang tot een prachtig terras van 47m². Privacy en uniek zicht op de velden is verzekerd!Voor de inrichting van de keuken en badkamer met inloopdouche heeft u al eigenaar volledig vrijheid. Eigen stijl is dus absoluut mogelijk.
Zoals de leefruimte als de slaapkamer (17m²) zijn uitgewerkt tot in de nok van het dak. De balken zijn prachtig zichtbaar.
Apart toilet en berging met de nodige voorzieningen voor wasmachine en droogkast zijn gelegen in de inkom-nachthal.
Het appartement is reeds geschilderd. Led verlichting met sensoren, blokdeuren, eiken parket, gepanserde inkomdeur zijn standaard.
Een gemeenschappelijke fietsenstalling/vuilnisberging gelegen rechts in de doorrit en 2 autostaanplaatsen zijn in de prijs inbegrepen.
Ontvangt u graag bijkomende info betreffende dit exclusief project of wenst u een bezoek aan het kijkappartement, maak dan vlug een afspraak op het nummer 03/877.70.70 of info@arcasa.be

Algemene kenmerken

Bewoonbare opp.100m²

Slaapkamers1

Badkamers1

Parking

Terras

Financiële aspecten

terrein - bestemmingwoongebied

voorkooprecht

Buitenkant gebouw

terras 148

Binnenkant gebouw

slaapkamer 117

Plannen

Grondplan tweede verdieping  download