Aartselaar - Appartement

Kapellestraat 159/3

€ 339.000

Te koop

€ 339.000

Te koop

Beschrijving

Volledig ecologisch nieuwbouwproject in de Rupelstreek!
Dit uniek kleinschalig project telt slechts 4 appartementen en is gelegen op wandelafstand van de dorpskern met zijn vele buurtwinkels, openbare diensten, supermarkten, scholen …
Oog voor detail, veel lichtinval en een prachtig zicht op de achterliggende velden zijn nog eens bijkomende troeven.
Een waterpomp (water-water), zonnepanelen, recuperatie van het regenwater, vloerverwarming, maakt van dit project een ecologisch en vooral duurzaam project!
Via de trappenhal of lift komt u in een zeer ruime living van 34m². De unieke grote raampartijen zorgen voor de lichtinval en geven toegang tot een prachtig terras van 28m². Privacy en uniek zicht op de velden is verzekerd!
Voor de inrichting van de keuken en badkamer met inloopdouche heeft u al eigenaar volledig vrijheid. Eigen stijl is dus absoluut mogelijk.
De slaapkamer (22,5m²) kan nog opgedeeld worden maar ook hier is de klant koning.
Apart toilet en berging met de nodige voorzieningen voor wasmachine en droogkast zijn gelegen in de inkom-nachthal.
Het appartement is reeds geschilderd. Led verlichting met sensoren, blokdeuren, eiken parket, gepanserde inkomdeur zijn standaard.
Een gemeenschappelijke fietsenstalling/vuilnisberging gelegen rechts in de doorrit en 2 autostaanplaatsen zijn in de prijs inbegrepen.
Ontvangt u graag bijkomende info betreffende dit exclusief project of wenst u een bezoek aan het kijkappartement, maak dan vlug een afspraak op het nummer 03/877.70.70 of info@arcasa.be.

Algemene kenmerken

Bewoonbare opp.85m²

Slaapkamers1

Badkamers1

Parking

Terras

Financiële aspecten

terrein - bestemmingwoongebied

voorkooprecht

Buitenkant gebouw

terras 128

Binnenkant gebouw

slaapkamer 122,5

Plannen