Het Arcasa team staat steeds voor u klaar om u verder te helpen!
Voor meer info 03 877 70 70 of  info@arcasa.be

Uw referentie in de Rupelstreek

Een totale dienstverlening rond aankoop, verkoop of verhuring van uw vastgoed

Onze professionele medewerkers, die kunnen buigen op een jarenlange ervaring van het vastgoed in de Rupelstreek, kunnen u als geen ander begeleiden in uw aankoop, verkoop of verhuring van uw pand. Als geen ander kunnen ze bouwend op hun kennis U met raad en daad bijstaan in uw keuzes en U zo volledig mogelijk inlichten over alle aspecten van het vastgoed.

Deze website biedt u alvast een overzicht van de woningen, appartementen en handelspanden in portefeuille, zowel bestaande panden waarvan u direct kunt genieten kan terugvinden als nieuwbouw aantreft in alle mogelijke stadia van realisatie. Aarzel echter niet om uw zoektocht een meer persoonlijke start te geven, en kom meteen langs op het kantoor van Arcasa, voor een professionele begeleiding.

Uitzonderlijke sluitingsdagen

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli alsook maandag 14 en dinsdag 15 augustus zijn onze kantoren uitzonderlijk gesloten. Wij wensen u alvast een fijne zomerperiode.

Tijdelijke wegomlegging

Wegens wegwerkzaamheden is ons kantoor tijdelijk niet bereikbaar via de Steenwinkelstraat. Ons kantoor is wel bereikbaar via de Cleydaellaan (Hemiksem) of via de Matenstraat (Niel). Bekijk hier de wegomleiding.

Nieuw in ons aanbod

Bekijk hier onze recenste panden uit onze portefeuille

Schelle

Rupelstraat 33

€ 1.125 per maand

Niel

Aimé De Langlestraat 11/0

€ 18.000

Niel

Heideplaats 4/1R

€ 690 per maand

Niel

Heideplaats 4/2R

€ 750 per maand

Niel

R. De Somerstraat G5

€ 120 per maand

Niel

R. De Somerstraat G4

€ 120 per maand

Niel

Antwerpsestraat 291

€ 279.000

Schelle

Tolhuisstraat 2

€ 1.200 per maand

Pand in de kijker

Niel - Antwerpsestraat 53

De gevel welke gekend is als dorpszicht is volledig gerenoveerd. Wanneer we de woning binnenkomen vallen de hoge plafonds en de grote woonkamer ons meteen op. Verder is de grootste troef van het gebouw de rustgevend tuin van 430 m². Aan de zijkant van de tuin is er ook nog een afgesloten garage en een open autostaanplaats welke toegankelijk zijn via de servitudeweg langs de Carrefour. Naast het terras van 65 m² hebben we nog een berging. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een keuken en via een deur komen we in de eerste kamer welke ook nog een verdieping heeft. Ondergronds is er nog een zeer ruime, droge kelder.
Op de eerste halve verdieping is de te renoveren badkamer en de grote slaapkamer. Aangezien deze slaapkamer uitgeeft op een plat dak geeft dit de mogelijkheid om een dakterras te creëren. Vervolgens zijn er nog twee andere slaapkamer waar de hoge plafonds ook meteen opvallen.
Verder is er nog een eerste zolder verdieping welke volledige geïsoleerd is maar waarvan de afwerking nog voorzien moet worden. En tot slot kan er nog één verdieping hoger worden gegaan, dit is een echte zolderkamer.
De verwarming en het warm water werden reeds vernieuwd en zijn doorgetrokken tot elk niveau. Dit wil zeggen dat er mogelijkheden zijn om extra badkamers te voorzien.
Bent u opzoek naar een unieke woning in het centrum van Niel. Neem dan zeker contact met ons op en dan plannen wij graag een bezichtiging met u. +Sted. in aanvr.

meer informatie hierover  
Gratis waardebepaling

Bij de verkoop van een eigendom start alles met een correct prijsbepaling. Bij een plaatsbezoek zal het Arcasa team op basis van verschillende methodes (Kostenbenadering, vergelijkingspunten databank, rendementsberekening...) rekening houdend hierbij met bepaalde normeringen zoals de staat van de woning, de ligging, kadastraal inkomen, grond- en bewoonbare oppervlaktes, afwerkingsgraad,... berekenen wat de huidige marktwaarde van Uw eigendom is.


maak nu uw afspraak  

Contactgegevens

Contact

Provinciale Steenweg 354
B-2627 Schelle
T +32 (0)3 877 70 70
F +32 (0)3 877 89 19
info@arcasa.be

Openingsuren

maandag: 09.00 tot 19.00
dinsdag: 09.00 tot 19.00
woensdag: 09.00 tot 19.00
donderdag: 09.00 tot 19.00
vrijdag: 09.00 tot 17.00
zaterdag: 10.00 tot 13.00
of op afspraak


BIV 506159 - BE0880.736.046
Disclaimer

Alle rechten voorbehouden
  - design by mindworks